Barca B.C., onlinovka od Vin Diesela
zdroj: tisková zpráva

Barca B.C., onlinovka od Vin Diesela

13. 3. 2009 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Hollywoodská hvězda a náruživý hráč videoher se svěřil se svým příštím snem.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Za dva týdny vyjdou již oficiálně dokončené akční závody The Wheelman a muž v pozadí jejich vzniku, hollywoodský herec a nadšený fanoušek počítačových her Vin Diesel, už se svěřil s dalšími plány do budoucna. Jím financované vývojářské studio Tigon totiž uplynulé tří roky pracovalo na přípravě nové onlinovky Barca B.C.

Ta má sednout každému, kdo si během hodin dějepisu rád představoval tažení Hannibalových kartágských vojsk během Punských válek. Právě v této době, tedy zhruba kolem roku 200 př.n.l, se totiž hra bude odehrávat. "Mým snem je moci si v téhle době vytvořit svého avatara, třeba se přidat ke kartágskému vojsku a provést ho tímhle světem, trochu jako v Azerothu," sní Vin Diesel. A pokud by to prý mohlo být alespoň zčásti historicky věrohodné, tím líp, dušuje se.

Barca B.C. je ve vývoji nejspíš pouze pro PC a podle Vin Diesela nemusí spatřit světlo světa ještě další čtyři roky. Jaká část hry je ve skutečnosti opravdu hotová není vůbec jasné, osobně mi připadá, že by stejně dobřa mohla celá Barca B.C. stále existovat jen ve formě skečů a odvážných plánů - a jak přiznává sám Vin Diesel, financovat podobně obří projekt není žádná legrace. Držme mu palce.

zdroj: Destructoid, Blues News & Eurogamer

levis

Nejnovější články