Age of Mythology: The Titans plné změn
zdroj: tisková zpráva

Age of Mythology: The Titans plné změn

18. 6. 2003 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

O úspěchu Age of Mythology asi není třeba nijak pochybovat.

Age of Mythology: The Titans zdroj: tisková zpráva Ensemble Studios a Miscrosoft jsou si také plně vědomi oblíbenosti svého díla, a tak připravují jeho rozšíření, které nese podtitul The Titans. Novinky, které v rámci tohoto datadisku vývojáři plánují, by měly hru ozvláštnit a v určitém slova smyslu i změnit. Jde totiž o to, že tvůrci neustále sledují, jakým směrem se hra v komunitě hráčů ubírá. Pokud je zde nějaký náznak toho, že by nějaký z hlavních způsobů hraní začal převládat nebo prostě některé z prvků hry nejsou tolik využity, jak by si to zasloužily, je třeba nějak zasáhnout a najít něco, co by hráče tak trochu donutilo všimnout si věcí, které předtím více méně ignorovali.

Konkrétní příběh single-player je zatím držen v tajnosti. Je však jisté, že staví na některých elementech příběhu původního Age of Mythology. Protože prý tvůrci neustále dostávají od svých příznivců pozitivní reakce na některé z postav svého díla, je dost pravděpodobné, že se s některými setkáte i v The Titans. Jak víte již od samého oznámení titulu, seznámíte se v nové hře se čtvrtým národem - Atlanťany. Podrobnosti o nich vývojáři také ještě tají, ale prozradili alespoň tolik, že to bude národ zcela výjimečný a odlišný od ostatních tří, které již znáte.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Age of Mythology: The Titans by měl mnohé z vás překvapit ještě řadou dalších změn, ať už spjatých přímo s Atlanťany jako takovými, se systémy hry nebo i se spoustou nového materiálu, který se chystá. Pochopitelně, že určité úpravy postihnou rovněž grafickou stránku projektu, ovšem v současnosti nejsou v plánu žádné velké zásahy přímo do enginu. Hra je nyní již tři měsíce intenzivně testována a celý tým pracuje na plánu betatestování, vydání se očekává na podzim tohoto roku. Konkrétnější informace o prozatím utajovaných skutečnostech by měly být odhaleny v brzké době.

zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články