50 Cent Blood on the Sand: to radši nasadit život!
zdroj: tisková zpráva

50 Cent Blood on the Sand: to radši nasadit život!

25. 11. 2008 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Tvrďák jako raper 50 Cent s prázdnou nikdy neodjede. A tentokrát zadostiučinění najdou třeba i hráči.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Že už zase píšeme o tom nesnesitelném rapperovi? Uznejte ale, že 50 Cent si to tentokrát zaslouží. Jeho jménem okořeněná third-person akce Blood on the Sand svého času přišla o vydavatele a ještě donedávna to vypadalo, že je po ní, tedy dokud zájem neprojevilo THQ. Takže ze soucitu? Ba ne. Vždyť Blood on the Sand narozdíl od svého předchůdce Bulletproof (katastrofické recenze, ale milion prodaných kusů) vůbec nevypadá špatně.

Hratelnostně má totiž nejblíž k Gears of War, s nimiž jej spojuje ostatně i použitý engine. V každém levelu najdete přehršle ideálních krytů, odkud budete pálit naslepo a v té nejméně očekávané chvíli vybíhat na nepřítele, a v každém levelu najdete taktéž i houfy nepřátel, byť budou víc než inteligentními protivníky spíš cvičením ve střelbě na terč.

Dle dojmů zahraničních kolegů je ale háček v tom, že se sice můžete stydět, že něco takového vůbec hrajete - ale že se to hraje až překvapivě dobře. Celé to zkrátka má ten správný "tah na branku". (Vysvětlovat čtenářům a editorům, čím si zcela obyčejná hra zaslouží pozitivní hodnocení, patří k noční můře každého recenzenta, pozn. autora).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Víc než zmínka, že na konci každého levelu budete odměněni bonusy, medailemi a tak dále, možná zaujme zbraňový arzenál. Ten obsáhne na jedenadvacet kusů, tzn. všechno od pistole po odstřelovačky, brokovnice, kulomety, samopaly a další. 50 Cent totiž na Blízký východ sice přijel koncertovat, ale odjet bez odepřené odměny - to radši nasadí život (o zápletce více zde).

zdroj: Archiv


50 Cent Blood on the Sand - nový trailer

A mimochodem, už víte, že vývojáři hry ze Swordfish Studios čerstvě přešli pod Codemasters? A nejen to, rovnou obdrželi první zakázku: kutí pro ně novou hru na Ego enginu (Race Driver Grid a další).

50 Cent: Blood on the Sand vyjde v lednu pro PC, Xbox360 a PS3 - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Budoucnost 50 Cent Blood on the Sand jistá  [23.10.2008 17:17 - levis]
Nespokojený rapper z 50 Cent: Blood on the Sand  [15.4.2008 14:14 - levis]
Nezaplacený koncert 50 Cent: Blood on the Sand  [2.4.2008 19:19 - levis]
zdroj: IGN

Nejnovější články