Xzone spouští největší letošní herní slevy v Black Friday 2016
zdroj: tisková zpráva

Xzone spouští největší letošní herní slevy v Black Friday 2016

25. 11. 2016 10:15 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Obchod Xzone si těsně před vypuknutím vánoční sezony přichystal ty největší a nejvýhodnější slevy pro tento rok – černočerný výprodej v Black Friday. Zařazuje do nich jak desítky titulů, tak konzole, trička a další herní předměty, které naleznete v jeho nabídce. Ceny padají dolů mnohdy i o 70 %.

Každý den se na oficiálních stránkách „černočerných slev“ objevují nové kousky, přičemž slevy potrvají až do nedělního večera. Největší přírůstek zajímavých titulů se očekává v pátek, ale už teď si můžete vybrat z velkého množství skvělých her. Ve slevě je například sběratelská edice hry Deus Ex: Mankind Divided, sběratelka třetí Mafie, MMO střílečka The Division nebo druhá sezona adventury The Walking Dead.

Slevy si navíc můžete na hlavní stránce třídit nejen dle platformy, ale také dle výhodnosti vaší objednávky, celkové ceny a doby přidání. Společně s Black Friday slevami byl navíc spuštěn i výprodej her na PlayStation 4 a samotných konzolí, k nimž si navíc můžete za cenu 250 Kč přidat i hru Star Wars Battlefront.

Nejnovější články