Fight Club #274 HD: Grafici útočí
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #274 HD: Grafici útočí

30. 4. 2016 11:02 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Pavel Dobrovský odjel do Chorvatska na konferenci Reboot, Petr Poláček vyrazil do Říma zahrát si Uncharted 4 a v redakci tak na natáčení 274. Fight Clubu zůstal jen Martin s Alešem. A protože, když je moderátor i šéfredaktor pryč, myši mají pré, rozhodli jsme se této výjimečné situace využít a do naší klubovny jsme pozvali dva speciální hosty - naše grafiky Petra "Memoryho" Dragouna a Honzu Diblíka.

Vzhledem k tomu, že Honza i Memory jsou v posledních týdnech naplno ponořeni do hraní The Division, bude jedním z hlavních témat tohoto podcastu právě tato online RPG. Bavit se ale budeme i o nové expanzi pro Hearthstone, kterou už hrají Aleš i Honza a blok týkající se Blizzardu prodloužíme ještě o diskusi nad chystaným filmem Warcraft. Poslední novinkový blok obstará výstava E3. Ta se totiž nezadržitelně blíží a jedna firma za druhou postupně ohlašuje, co všechno na výstavě neukáže. Kdo přibyl na seznam tentokrát?

Druhou část Fight Clubu jste pak jako vždy řídili vy svými dotazy z mailu a chatu.

Audio verzi Fight Clubu #274 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články