Neztrácejte čas a vyzkoušejte skvělé online hry!
zdroj: tisková zpráva

Neztrácejte čas a vyzkoušejte skvělé online hry!

9. 6. 2012 9:56 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Raketka, je herní portál, který nabízí pro hráče spousty kvalitních online her zdarma a možností jak se pobavit. Nejsou tu ale pouze jen klučičí hry, Raketka nabízí i dívčí hry online. To hlavní co činí tento portál tak dobrým, je však přístup k samotným hráčům. Ti se tu mohou zaregistrovat a získávat zkušenosti, medaile a bojovat o umístění v žebříčku nejlepších hráčů. Navíc se mohou účastnit skvělých soutěží, které jsou pravidelně pořádány a vyhrát tak hodnotné ceny.

Online hry – raketka.cz

Co u nás najdete?

  • Každá hra obsahuje video ukázku, která se spustí po najetí myší
  • Hry je možné zvětšit přes celou obrazovku
  • Všechny hry si lze přidat do oblíbených a později se k nim vrátit
  • Vždy naleznete Vaše naposled spuštěné hry

1) Achilles 2: Origin of a Legend

V blyštivé zbroji se utkáte s lučištníky, vojáky s mečem nebo s kopím. Vám byla dána jako hlavní zbraň meč, kopí a šít, který Vám pomůže se bránit. Kopí lze proti nepřátelům i vrhnout, zvláště efektivní je to vůči lučištníkům. Pokud zabijete kopiníka, můžete mu zbraň sebrat. Samotná hra pak nabízí dva módy, v „survival“ jde hlavně o přežití, hordy protivníků jsou nekonečné a Vy jich musíte pozabíjet co nejvíce.

Druhá možnost je kampaň. V té procházíte několika hlavními úrovněmi, z nichž každá má tři podúrovně. Každá třetí podúroveň je navíc zakončená hlavním „bossem“. Ten má mnohem větší výdrž a je nutné vymýšlet různé taktiky jak ho zabít. Prostředí úrovní je pokaždé jiné, setkáte se tak s nepřáteli v poušti nebo v ruinách antického chrámu. S každou úrovní se navíc zvyšuje i obtížnost protivníků, mají lepší zbraně a štíty, více vydrží a nemají z Vás takový strach. Tak neváhejte a spusťte si Achilles 2: Origin of a Legend.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

2) Kingdom Rush

V každé mapě je daná cesta, vytyčená začátkem a koncem. Na Vás je ubránit právě ten konec, jako by tam byl hrad. Na začátku se ve vlnách vynořují nepřátelé a Vy musíte kolem cesty, kterou prochází, stavět různé obranné prostředky. Na výběr jich tu je opravdu spousty, stavět tak můžete lučištnické věže, bombardovací základny nebo kouzelné monolity. Hodit se budou i kasárna, která produkují vždy tři vojáky. Za zabití každé jednotky získáváte peníze, tak jako za splnění různých vedlejších úkolů. Za peníze pak kupujete vylepšení pro každou svoji budovu.

U každé mapy jsou tři obtížnosti, které se postupně odemykají, za splnění každé z nich. Navíc získáváte za každou splněnou misi hvězdičky, které následně můžete využít pro vylepšení různých vlastností. Mezi ty patří například lepší dostřel, silnější poškození nebo větší odolnost. K dispozici máte i dvě kouzla, jedno sešle dva bojovníky a druhé zase smršť meteoritů. Pokud si nebudete vědět rady, budete moci využít skvělé encyklopedie, ve které naleznete všechny nepřátele, obranné stavby a také různé tipy a strategie. Proto si zahrajte Kingdom Rush.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

3) Earn to Die

Vaším úkolem bude dostat se přes hordu zombíků. Jednoduché že? Ovšem to ani zdaleka ne. Musíte se dostat k únikové helikoptéře, která je dost daleko. Zvládnout to musíte pomocí upraveného auta. Na výběr máte tři auta, brouka, pick-up a tahač. Ze začátku máte ovšem jen na tohoto brouka, takže si musíte vydobýt peníze až na tahač. Je jasné, že s broukem to tak lehké nebude, i když ho budete mít naplno upravený, což znamená mít velkou palivovou nádrž, terénní gumy, náhon na všechny kola, silný motor, turbo a pušku, pořád je to málo. Pick-up už je o něco lepší, spíše o dost lepší.

Při plné úpravě je z toho opravdu šílený stroj, ale to pravé je teprve tahač. Vyplatí se na něj našetřit, to potom neodolá žádná zombie ani překážka. Peníze získáváte právě přejížděním těchto netvorů, a čím lepší a efektivní přejetí, tím lepší bonus. Zombie jsou tu pak dva druhy, jedni jsou malý a nic nevydrží, ten druhý už ale tak malý není má docela tuhý kořínek, takže to chce pořádný rozjezd. Připravte se tedy a spusťte si Earn to Die.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

4) Prince of Persia

V dnešní době už to možná není aktuální téma, ale díky firmě Ubisoft, je to pořád jedna z nejlepších „oldschool“ her vůbec. Dá se říci, že je hra i poměrně těžká, hlavně díky ovládání. Musíte přesně odhadnout kdy skočit nebo jak moc se rozběhnout a to není zrovna lehké. Všude na Vás čekají pasti, nástrahy, propadající se podlahy a hlavně nepřátelé s ostrými šavlemi. Tím vším budete muset projít, co by princ, který hledá ztracenou princeznu. Neztrácejte nervy hned po prvních neúspěších, není to hra na pár minut. Už jen díky spletitosti chodeb a vedlejších cest.

Cestu je potřeba pečlivě vybírat, můžete se totiž bez zbraně ocitnout tváří v tvář nepříteli, a to je potom nejlepší utéct. Po cestě sbíráte různé předměty, jako lektvary, které Vám doplní život ale pozor, některé ho naopak uberou. Nejhorší jsou ale nástrahy, jeden přešlap a je konec. Bohužel, i když máte celkem 3 životy, nepřátelé a ostré nástrahy jako bodce nebo gilotina Vás zabijí ihned. Tahle klasika by rozhodně neměla zůstat bez povšimnutí, a pokud jste ji ještě nehráli tak si spusťte Prince of Persia.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

5) Magnetic Balls

Tak tohle je opravdová oddechová hra, která navíc vyzkouší i Vaše logické myšlení. Ovšem pozor, trocha nepozornosti a poklidné klikání se může změnit ve hru o nervy. Naštěstí není nijak časově omezená, takže můžete v klidu promyslet Váš tah, respektive klik. Jak už napovídá název, jedná se o magnetické kuličky. Ty jsou právě přitahovány kulatým magnetem uprostřed, díky tomu se seskupují v kruhu kolem něj. Vaším úkolem je kuličky stejné barvy odstraňovat vždy když jsou minimálně dvě a více.

Kliknutí na samotnou kuličku znamení ztrátu jednoho života, a ty jsou pouze 3. Navíc nedrží kuličky na místě a tak se všemožně hýbou a přeskupují, takže se lehce může stát, že máte vybrané seskupení třeba 5 kuliček stejné barvy, chystáte se na ně kliknout, ale co se nestane, zrovna se pohnou a oddělí. Je tedy dobré si počkat, dokud se neuklidní, i když je to velice těžké. Pokud budete mít ale dostatek trpělivosti, jistě dosáhnete nejvyššího skoré, proto si bez prodlení zahrajte Magnetic Balls.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články