Jak si vychutnat zvuk na maximum? SOUTĚŽ
zdroj: tisková zpráva

Jak si vychutnat zvuk na maximum? SOUTĚŽ

16. 12. 2014 14:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Konec roku je obvykle spojován s anketami, hodnocením i přehledy a tak se i my připojujeme s jednoduchou otázkou a soutěží.

Reproduktory, pecky nebo klasická sluchátka? Doba pokročila, zařízení jsou mobilnější a hudbu si bereme ve větší míře s sebou na cesty. Zároveň si chceme užít kvalitní reprodukce doma u svého počítače. Pro co se rozhodnete VY?

Pecková sluchátka

Kvalitní poslech hudby z mobilního telefonu, tabletu či MP3ky  vám zprostředkují kvalitní neodymové magnety skryté v dominantním futuristickém designu GX Gaming Zabius M, který zaujme na první pohled. Sluchátka nabízí také možnost volání, díky zabudovanému mikrofonu a tlačítku pro příjem hovoru na ovládacím panelu. Omezovat vás nebude ani 120 cm dlouhý kabel zakončený 3,5 mm jackem.

GXGaming_ZabiusM zdroj: tisková zpráva

2.1 reproduktory k počítači

Příznivci prémiové muziky u počítače ocení černo-zlaté reproduktory GX Gaming SW-G2.1 3000. Celkový výkon 70 wattů ukojí potřeby hardcore posluchače muziky, filmového nadšence, ale i hráče. Dva satelity jsou doplněny o dřevěný subwoofer a centrální ovládací krabičku. Na tomto panelu hledejme ovládání hlasitosti, hloubku subwooferu i porty pro vstup mikrofonu a výstup sluchátek.

GXGaming_Reproduktory_SW-G2.1_3000 zdroj: tisková zpráva

Herní headset

Starší brácha malých peckových sluchátek je svým designem nejblíže hráčům a to jak počítačovým pařmenům tak konzolistům. Moderní design osloví i extravagantnějšího uživatele a doplní jeho styl při poslechu hudby na cestě do školy nebo práce. Sluchátka mají měkké náušníky červené barvy doplňující dominantní černé provedení se stříbrnými mřížkami. Samozřejmostí je ovládání hlasitosti na kabelu. Výhodou GX Gaming Zabius je možnost složení a kompatibilita s PC, MAC, PS, XBOX a dalšími multimediálními zařízeními.

GXGaming_Zabius zdroj: tisková zpráva

Jaký je váš hlavní společník při poslechu hudby? Ten, kterého používáte nejčastěji? Odpovězte a vyhrajte pecková sluchátka GX Gaming Zabius M!

Nejnovější články