Digitální klíče za hubičku! Xzone DIGIFEST nabízí velké slevy, třeba na sérii Dark Souls
zdroj: tisková zpráva

Digitální klíče za hubičku! Xzone DIGIFEST nabízí velké slevy, třeba na sérii Dark Souls

23. 9. 2016 17:06 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Český herní obchod Xzone rozjíždí další kolo slevové akce, která si v ničem nezadá se slevami například na Steamu, často je i výhodnější. Od dnešního dne až do 25. září v rámci akce DIGIFEST totiž jednorázově zlevní desítky digitálních klíčů na velké i malé hry, jejichž ceny padají klidně i pod dvacet korun. Všechny je lze jednoduše aktivovat právě přes Steam, správa samotných klíčů pak probíhá přímo v uživatelském systému vašeho účtu na Xzone.cz.

Slevy jsou aktivní až do konce tohoto týdne, tudíž se můžete pořádně rozmyslet a až poté koupit jednu z nabízených her. Výběr je dostatečně pestrý a určitě potěší příznivce mnoha žánrů. Za všechny jmenujme třeba kompletní trilogii Dark Souls. Ve slevě je jednička v edici Prepare to Die, dvojka v edici Scholar of the First Sin i trojka ve standardní nebo deluxe verzi. Nadšence do kamionů zase potěší slevy na Euro Truck Simulator 2, včetně datadisku Skandinávie, a mnoho různých DLC pro tuto hru.

Nestihli jste ještě vyzkoušet zajímavou logickou střílečku SUPERHOT? Teď díky slevě můžete tento hřích napravit. A spojit to můžete rovnou s menší, ale skvělou hrou This War of Mine, případně sáhnout po kompletní verzi včetně rozšíření The Little Ones. Ve výčtu zaujme určitě bahnitý simulátor Spintires nebo závodní pecka Project CARS v kompletní GOTY edici za rovnou pětistovku.

Nejnovější články