Braňte barvitý fantasy svět MMORPG League of Angels II
zdroj: tisková zpráva

Braňte barvitý fantasy svět MMORPG League of Angels II

25. 6. 2016 18:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

League of Angels II je nové fantasy MMORPG, pro které potřebujete jen dvě věci. Internetové připojení a kuráž. V kůži hrdinského anděla se totiž postavíte zlé armádě, která ohrožuje krásný 3D svět Sapphire. Jeho osud je teď, po nedávném otevření prvních evropských serverů, ve vašich rukou.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270 zdroj: tisková zpráva

K dispozici máte několik ras a hned tři frakce, ke kterým se můžete připojit:

Celestial Empire: V jihozápadní části světa ji s cílem hlídat mír vytvořila Fortuna. K ní se přidávají hrdinové odhodlaní hledat svůj osud.

Tempest Empire: Slabost lidí zklamala Moiru natolik, že odešla, a společně se svými stoupenci si na dalekém severu vytvořila Tempest Kingdom.

Midas Empire: Po odchodu Fortuny a Moiry zůstalo opětovné vybudování roztříštěného impéria na Athéně. Nové království Midas povstalo z popela s pomocí jejich následovníků.

Pestré jsou taky rasy: vybrat si můžete například anděla, člověka, elfa, draka nebo nemrtvého.

zdroj: Archiv

Na hře pracovali tvůrci, kteří se v minulosti podíleli například na Legend of the Cryptids, Galaxy Saga nebo na World of Warcraft Trading Card Game. Výsledkem velkých zkušeností je krásný svět, který mezi podobnými hrami v prohlížeči vyniká.

Co by to bylo ale za hru, kdyby stavěla jen na grafice a krásných slečnách v brnění, které toho více odhaluje než zakrývá. Jádrem hry je objevování a prozkoumávání světa, a samozřejmě souboje. Jsou tahové, a byť nabízí různé strategické možnosti, jsou převážně automatizované.

V soubojích je ale na vás, abyste trefili správný okamžik a použili ultimátku ve chvíli, kdy to bude vaše soupeře nejvíc bolet. Pokud se vám načasování útoku podaří, odmění vás hra devastujícím útokem, jehož efekty zaberou skoro celou obrazovku.

Právě vzhledem k automatizaci soubojů záleží hodně na vašich statistikách, které postupně zvyšujete hraním. Systém progrese je jednoduchý, pochopitelný a dovolí vám pracovat na svém ultimátním hrdinovi.

League of Angels zdroj: tisková zpráva

Hrdinů je v League of Angels II přes 60, navíc máte spoustu možností jak si postavy upravit k obrazu svému pomocí speciálního systému Prism z kategorií Water, Wind, Rock a Mountain.

Ať už hrajete rádi sólo, chodíte do dungeonů, pořádáte velké raidy nebo zabíjíte ostatní hráče v drsném PvP, League of Angels II má od každého něco. Pestrost hratelnosti zajistí i herní módy od Trials, přes Arena, až po Dungeon. Zrovna dungeony jsou ve hře jak normální, tak elitní, a nechybí ani speciální Guild Dungeony, do kterých můžete jít s celou partou raidovat velké a náročné bosse.

Stejně tak ale můžete jen pobíhat po světě a vyzobávat malé potyčky, postupně zlepšovat postavu a vydávat se na další dobrodružství. League of Angels II je jednoduše pro každého a vývojáři při více jak dvouletém vývoji čerpali ze zkušeností z dodnes populárního prvního dílu a také z mobilní verze League of Angels: Fire Raiders.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270 zdroj: tisková zpráva

Hra je zdarma, takže stačí pouhá registrace a můžete se pustit do záchrany světa Sapphire hned teď.

Nejnovější články