Armored Warfare - nandejte to nepřátelům v moderních tancích!
zdroj: tisková zpráva

Armored Warfare - nandejte to nepřátelům v moderních tancích!

5. 9. 2015 10:54 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce |

Obsidian Entertainment znají hráči především díky jejich vynikajícím RPG hrám: Pillars of Eternity, South Park: The Stick of Truth, Fallout: New Vegas, Star Wars: Knights of the Old Republic II - Sith Lords a další... RPG mágové ale vzali všechny své zkušenosti a vložili je do pro ně velmi netradiční hry: online akční taktické hry s tanky s názvem Armored Warfare. Tedy něco, co by od Obsidianu nikdo nečekal, ale vývojáři překvapili a do tanků můžete usednou i vy - samozřejmě zdarma!

Ptáte se, jaký že je rozdíl mezi Armored Warfare a známým World of Tanks? Jedním z největších rozdílů je doba. Zatímco World of Tanks je historická akce, Armored Warfare je akcí z doby moderní. Rozdíl, který na první pohled nemusí vypadat nijak radikálně, ve skutečnosti zásadní je. Máte k dispozici moderní tanky s moderní výbavou, s čímž souvisí například i potřeba větších map.

armoredwarfare_poutak zdroj: tisková zpráva

Moderní tanky jsou agilnější než jejich předchůdci, takže by malé mapy nestačily. Když už jsme u těch moderních novot, můžeme jmenovat například taktické používání kouřových granátů, které nepřátelům ztíží rozpoznávání a zaměřování cílů. Nebo brnění reagující na explozivní útoky či systémy pro ochranu proti raketám.

Všechny projektily se ve hře chovají realisticky a tak nečekejte, že byste trefili několik kilometrů vzdálený cíl, který máte v zaměřovači. Musíte mířit trochu nad cíl a počítat se všemi možnými vlivy. Armored Warfare přesto není hardcore simulace. Hra se snaží být zábavná a zároveň neignorovat alespoň základní chování projektilů, tanků a prostředí.

Ve hře se mohou najít všichni hráči: pro tvrdší nátury je tu nemilosrdné PvP, kde si to můžete rozdat s jinými živými hráči. Pokud se chcete hru naučit nebo si ji jen tak pohodově na chvíli zahrát, můžete vyzkoušet PvE, kdy se společně se spoluhráči postavíte umělé inteligenci.

zdroj: Archiv

Mapy se pyšní dynamickým prostředím, díky kterému se budou měnit vaše strategie soubojů. Za deště se může tank chovat jinak, prostředí vypadat jinak a je tak na vás, jak změny počasí a prostředí využijete ve svůj prospěch.

Armored Warfare je hra typu free to play a v současnosti běží v testovací verzi, do které se můžete dostat poté, co tvůrci schválí vaši žádost, což může ale nějakou dobu trvat. Pokud chcete začít hrát hned teď, můžete si koupit tzv. Founder's Pack za cca 378 Kč.

Founder's Pack vám garantuje:

  • přístup do všech testovacích fází Early Access
  • herní zlato v hodnotě 5 eur
  • 15 dnů prémiového statutu (víc zkušeností, zlata...)
  • exkluzivní titul a medaile
  • přednostní přístup do otevřené betaverze
  • rezervace přezdívky pro otevřenou betaverzi

Founder's Pack si ale kupovat nemusíte - jakmile začne otevřená betaverze, budete si moct zahrát bez jakýchkoliv omezení, kdykoliv a zcela zdarma. V současné chvíli je ale jediný garantovaný způsob, jak se dostat do bety dostat, zakoupení Founder's Packu. Nadšenci si mohou klidně pořídit dražší Founder's Pack za cca 756 Kč nebo ten nejdražší za cca 1756 Kč, kde najdete hromadu dalších bonusů a výhod oproti levnějším variantám.

Armored Warfare můžete začít hrát s Founder's Packem hned teď.

Nejnovější články