Tea Club #19: Honza Valenta o Fall of the Fly
zdroj: tisková zpráva

Tea Club #19: Honza Valenta o Fall of the Fly

24. 4. 2016 15:00 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

I když se snažím poctivě a metodicky kopírovat, tak mi z toho vzniká něco bláznivého, říká v jednu chvíli Honza Valenta, autor projektu Fall of the Fly a zároveň host dalšího Tea Clubu. Jeho hra je na první pohled skutečně... jiná. Někdo by možná řekl šílená a nesmyslná, ale i to je záměr. Přeci si nemyslíte, že uprostřed Dutozemě by měl být normální svět obydlený běžnými smrtelníky? V Honzově hře čeká každého návštěvníka jiná realita plná nacistů, krtků, válečné propagandy, psíků v létajících kovových mouchách a magie, která možná i hory přenáší, rozhodně však zeď z kamene rozbije.

Se zkušenostmi z vývoje malých projektů se Honza vrhl do svého zatím největšího: Plnohodnotného 3D dobrodružství. Část peněz získal na Startovači, jinak ale Fall of the Fly financuje ze své kapsy a svého času. Jak se dokáže poprat s realitou vývoje a surrealitou herního světa, se dozvíte ve videu. A samozřejmě nejen to. Dvacetiminutový výlet do hlavy autora jedné z nejoriginálněji vyhlížejících českých her je plný dalších informací.

Tea Club si můžete pustit na videu, nebo si ho poslechnout, protože Tea Club je k dispozici i v MP3 formátu.

zdroj: youtube.com

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články