Fight Club #318: Žlutej pes
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #318: Žlutej pes

26. 3. 2017 11:51 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Mass Effect Andromeda vyšel ve čtvrtek 23. března, a přestože jsme novinku od EA obšírně rozebírali v recenzi a gamesplayi, pořádně jsme ji ještě neprobrali v podcastu. V průběhu Fight Clubu s pořadovým číslem 318. to napravil Vašek, který s Andromedou strávil několik desítek hodin. Sekundovali a oponovali mu Pavel, Adam a Petr. Samozřejmě zmíněné osazenstvo nezůstalo jenom u Mass Effectu. Probírali ještě následující hry a témata.

V průběhu vysílání jsme zmínili nadějně vypadající slovenské RPG Sacred Fire, které bojuje o finance na Kickstarteru. Zavzpomínali jsme na 11 let existence PlayStation 3 u příležitosti plánovaného ukončení prodeje této konzole. A nakonec jsme představili zajímavou nelineární adventuru Unavowed od studia Wadjet Eye Games. Samozřejmě došlo i na vaše dotazy z mailu i z chatu, a na tradiční pravidlo Klubu rváčů.

Audio verzi Fight Club #318 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články