Fight Club #201 HD: Zakážeme vás!
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #201 HD: Zakážeme vás!

25. 10. 2014 12:10 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Tento týden jsme načali třetí stovku Fight Clubů a zároveň jsme se po jubilejním 200. dílu vrátili ke komornějšímu pojetí i sestavě. V klubovně usedli jen Pavel Dobrovský, Lukáš Grygar a Martin Bach, ale skromnější sestavu vyvážila zajímavá témata, která se v uplynulém týdnu vyrojila. Ignorovat jsme rozhodně nemohli odchod Jade Raymondové z Ubisoftu nebo aférku kolem hry Paranautical Activity, která byla po nadávkách jednoho z autorů stažena ze Steamu.

Na závěr jsme se bavili o hororové akční adventuře 2Dark a podívali jsme se na čerstvě vydanou předělávku amigácké klasicky Wings, na níž jsme naroubovali krátkou debatu o smyslu podobných remasterovaných edicí. Samozřejmě nechyběly ani odpovědi na dotazy z emailu i chatu a vyhlášení nové soutěže, tentokrát o remasterovanou edici legendární adventury Gabriel Knight.

Audio verzi Fight Clubu #201 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: YouTube

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články