Fight Club #64 o Half-Life 3 a komunitních srazech
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #64 o Half-Life 3 a komunitních srazech

4. 2. 2012 13:20 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Lukáš zrealizoval svůj avizovaný odjezd na Fušál a moderování se ujal Pavel Dobrovský. Zároveň s tím jsme do hry nasadili čtveřici jiných mikrofonů, takže od teďka už budou všichni účastníci Klubu rváčů znít zase stejně. To jsou dvě technické informace, které se dozvíte hned v úvodu, na něž navazuje představení komunitních akcí PragoFFest (právě probíhá, určitě zajděte), potažmo BioCon (nezapomeňte se registrovat) z úst spolupořadatelů.

No a pak už se ve složení Martin, Petr, Pavel a Jarda Faltus debatovalo o tom, jestli Zynga a ostatní tvůrci mobilních her opravdu kradou, nebo se jenom inspirují; došlo na všechno, co se děje okolo konzolové a PC verze Zaklínač 2; dočkali jste se vysvětlení pojmu gamifikace a zazněl i výrazný apel na Valve, ať už se nějak rozhoupou s tím třetím Half-Lifem. Na závěr, už mimo záznam, jsme se pak shodli, že do příště bude ještě nutné nasadit na mikrofony molitanové čepice nebo nakázat, aby všichni přišly oholení – to abychom se zbavili těch podivných „škrabacích“ zvuků, které možná sem tam uslyšíte. Jinak vám přejeme fajn poslech, Fight Club #64 najdete po rozkliku nebo v podcast sekci. Komunitní video záznam natočili (díky Slotermeyer) a umístili naši úžasní čtenáři na YouTube i Rapidshare.

Jestli si pustíte stream tady nebo v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. V soutěži tentokrát hrajeme o PC kombo Samorost, Machinarium a F1 2011. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když k tomu použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články