Fight Club #278 HD: Dům plný Doomu
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #278 HD: Dům plný Doomu

29. 5. 2016 12:07 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

K oválnému stolu v naší redakční klubovně usedli tento týden Pavel Dobrovský, Martin Bach, Aleš Smutný a Honza Olejník, aby probrali témata, která přinesl uplynulý herní týden. Všemi se při tom shodou okolností táhla jako červená nit problematika návratů hitů našeho mládí v čele s Doomem.

Svorně jsme zavzpomínali na to, co všechno nám Doom dal a vzal, ale především jsme se zamysleli nad tím, zda tvůrci z id Software dokázali v novém Doomovi nabídnout zážitek, který si v kontextu dnešních her najde své spokojené publikum. Martin navíc rozehrál i novou verzi své oblíbené amigácké plošinovky Shadow of the Beast, o které byla řeč také.

V další části podcastu jsme se podívali na objasnění termínu "git gud" a zamysleli nad tolerantností herní komunity obecně, třeba i v kontextu Total War: Warhammer. A celý Fight Club jsme pak uzavřeli upozorněním na zajímavý hold starým klasikám v podobě právě vycházející hry The Way.

V poslední části Fight Clubu jsme odpovídali na vaše dotazy z chatu i z mailu a nevyhnuli jsme se ani tradičnímu pravidlu Klubu rváčů.

Audio verzi Fight Clubu #278 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články