Fight Club #273 HD: Maf III e
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #273 HD: Maf III e

23. 4. 2016 10:44 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Vzhledem k oznámení termínu vydání třetí Mafie bylo od první chvíle jasné, že se americkým pokračováním v tuzemsku narozené série budeme v dalším Fight Clubu zabývat. Námětů k debatě byla ve spojitosti s Mafií celá řada díky novému traileru, záběrům z hraní a samozřejmě i vlně názorů tuzemských hráčů na internetech, které například netěší, že hra nebude mít se vší pravděpodobností český dabing. Jestli to v globálu vadí, nebo jde spíše o drobnost, se pokusili rozseknout Martin, Pavel, Aleš a Petr. Byla tu však ještě další témata, do kterých mohli všichni čtyři společně zatnout své názorové sekery.

Hry od studia SuperGiant Games (Bastion, Transistor) vynikaly nejenom netradiční hratelností (hlavně Transistor), ale hlavně svérázně pojatým grafickým zpracováním i výtečnou autorskou hudbou. První záběry z Pyre naznačují, že nastoleného směru tvorby her se tvůrci nevzdali ani v případě svého třetího titulu. Jak se na to dívají účastníci podcastu? Navíc jsme se v průběhu podcastu ještě podívali na novou hry Deana Halla s názvem Out of Ammo pro virtuální realitu HTC Vive a pokusili se odpovědět na všechny relevantní dotazy z mailu i z chatu. 

Audio verzi Fight Clubu #273 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: youtube.com

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články