Fight Club #252 HD: Project Červ
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #252 HD: Project Červ

21. 11. 2015 13:32 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

V pořadí již 252. podcast Fight Club poctil svou návštěvou v našem studiu Jakub "Červ" Červinka, tedy člověk, který stál u vzniku herních časopisů u nás a dodnes se herní scéně věnuje, mimo jiné i v retro vidcastu Nekonečný Labúžo. Ale Jakub rozhodně nelpí na minulosti, takže ve Fight Clubu jen nevzpomínal - podívali jsme se, společně s ním, i na současné hity.

Po lehkém teaseru na nové číslo Levelu jsme se vrhli na nejdiskutovanější hru posledních týdnů. Ve světě Falloutu 4 je aktuálně ponořený hlavně Jakub, ale své zkušenosti s hrou má i Pavel, kteří se s vámi poděli o své zážitky. To Martin s Petrem drží palce Jonu Hareovi, který se rozhodl oslovit přes Kickstarter fanoušky svého Sensible Socceru s novou hrou. Zatím to na úspěch moc nevypadá, ale naděje umírá poslední.

Na svou oblíbenou hru zavzpomínal i Jakub Červinka. Ten strávil pěkných pár let v EverQuestu a nyní hraje fanouškovskou reinkarnaci původní hry s názvem Project 1999. A návdavkem upozornil na parádní sandboxovou puzzle hru Infinifactory. Po konci novinkového bloku jsme se vrhli i na vaše dotazy z mailu a chatu, kterými jsme 252. Fight Club zakončili. Vlastně ne, nezapomněli jsme ani na tradiční pravidlo. 

Audio verzi Fight Clubu #252 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: YouTube

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články