Fight Club #249 HD: Dárky strýčka Sonyho
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #249 HD: Dárky strýčka Sonyho

31. 10. 2015 18:17 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Máme vzácného hosta. Petra Bulíře totiž od hraní pokeru a her člověk nedostane jen tak snadno. A Honzu Olejníka koneckonců také. Oba dva ale „dobrovolně“ kývli, že se i ve státní svátek dostaví do studia, aby poplivali nebo do nebes vynesli nejnovější dění na herní scéně. A konkrétně rozebírali, společně s Pavlem a Petrem, následující...

Vlastně je to nesmírně jednoduché. Protože se v zásadě nic zásadního celý týden nedělo, nezbylo než se vrhnout na nově oznámené, potažmo opětovně předvedené projekty během tiskové konference Sony na výstavě Paris Game Week 2015. Všichni zúčastnění probrali Detroit od Quantic Dream, Wild od Michela Ancela, Gran Turismo Sport a spoustu dalších témat. Nezapomnělo se však ani na vaše dotazy z chatu a mailu, které jsme zodpověděli na konci, jako obvykle.

Audio verzi Fight Clubu #249 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: YouTube

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články