Fight Club #199 HD: V izolaci
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #199 HD: V izolaci

12. 10. 2014 12:38 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Jubilejní dvoustovka je za rohem a číhá, aby nám s úšklebem připomněla, že už podcasty na Games děláme skoro 4 roky. Ale zatím máme ještě klid. Při natáčení Fight Clubu #199 se sešli Petr, Lukáš a Pavel jako moderátor, aby připomněli párty se čtenáři a probrali zajímavá témata uplynulého týdne. Došlo třeba na následující:

Lukáš připomene právě probíhající Kickstarter kampaň ujeté hry Black Glove od veteránů z Irrational Games a Petr si přisadí s titulem The Flame in the Flood, kterou chystá další várka veteránů z Irrational Games, a rovněž se snaží zaujmout na Kickstarteru.

Padne též pár slov o výborné stealth akci Alien: Isolation, kterou hráli Pavel i Lukáš, a pokud jde o Petra, tak ještě prohodí pár slov o změnách kurátorského systému na Steamu, načež se ještě rozplyne nad zajímavým postapo RPG Bedlam

Audio verzi Fight Club #199 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Vlastní

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články