Fight Club #189 HD: Lovec trofejí
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #189 HD: Lovec trofejí

2. 8. 2014 9:50 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Fight Club s pořadovým číslem 189 přivítal svého oblíbeného hosta – Petra Bulíře. Společně s ním v klubovně zasedli tradičně i Pavel Dobrovský, Lukáš Grygar a k nim se přidal Aleš Smutný. Společně probrali hned několik témat, která se objevila v minulém týdnu a nebo patří mezi více nadčasové záležitosti k probrání.

Pro všechny fandy RPG je dozajista svátkem vydání skvělého Divinity: Original Sin, nad kterým se zúčastnění rozplývali. John Romero po nějaké době vyšel ze svého hájemství a prohlásil, že free-to-play je libá hudba budoucnosti, což se nedá říci o konzolích, které jsou drceny cenovou politikou PC a levných her na něj. Právě z konzolí se na PC v mnoha distribučních platformách přebírají achievementy a Petr Bulář se rozpovídal o tom, co pro něj achievementy při hraní znamenají a zda to platí pro všechny platformy.

Došlo samozřejmě i na tradiční dotazy z chatu či emailu nebo soutěž a odhalili jsme vítěze "sci-fi bundlu" o tričko Destiny a klíčenku s odznakem z Elite: Dangerous a následně vyhlásili novou soutěž.

Audio verzi Fight Club #189 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články