Fight Club #178 HD: VR'čení
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #178 HD: VR'čení

10. 5. 2014 16:00 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Fight Club #178 nevznikal úplně lehce, ale jak se říká, nemůže být každý den posvícení. Nakonec jsme ale technickým problémům a nezamaskovatelné únavě navzdory zvládli probrat všechno, co stálo v minulém týdnu v herní branži za pozornost. Prim přitom hrálo oznámení nového Call of Duty a kauza kolem Johna Carmacka, který byl Zenimaxem obviněn z jedné nepěkné věci...

Krade Carmack? Přesně takhle se Pavel Dobrovský zeptal Petra Poláčka na úvod 178. Fight Clubu a dočkal se obsáhlé odpovědi, která shrnula celou kauzu kolem nedávného obvinění Zenimaxu (vlastníka id Software), že Carmack odešel do Oculus Rift s prací, kterou vytvořil ještě jako zaměstnanec Zenimaxu. Všechno sice nasvědčuje tomu, že celá aférka vyšumí do ztracena, ale vzhledem k tomu, že Oculus Rift byl nedávno koupen Facebookem, budou se kolem něj zřejmě i nadále dít velmi zajímavé věci.

V druhém bloku jsme samozřejmě nemohli minout Kevina Spaceyho a jeho roli v čerstvě oznámeném Call of Duty: Advanced Warfare. Tady se chopil slova hlavně Lukáš Grygar, který do Fight Clubu zavítal po delší době, ale už po chvíli jsme zjistili, že se naštěstí moc nezměnil - CoD se mu pořád nelíbí. Poté, co se debata trochu uklidnila, jsme krátce probrali sloučení Infinity Ward a Neversoftu a na závěr přišla řeč na arkádové mlátičky, které jsme zmínili v souvislosti s nedávno oznámenou indie hrou Mother Russia Bleeds.

Audio verzi Fight Clubu 177 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články