Fight Club #175 HD: Temné názory
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #175 HD: Temné názory

19. 4. 2014 8:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Adam Homola a Miloš Bohoněk se před pár týdny ponořili do světa The Elder Scrolls Online, aby se z něj po mnoha odehraných hodinách vynořili a přišli se do Fight Clubu #175 podělit o své bezprostřední dojmy. A vy se nyní můžete podívat na záznam z jeho natáčení, ať už v nesetříhané video verzi nebo vyšlechtěném audiu.

Hlavní téma nového Fight Clubu je tedy jasné. Po skončení diskuse o The Elder Scrolls Online se ale kluci vrhli na další zajímavá témata v čele s Dark Souls II, které Pavel minulý týden rozehrál a působí mu to zatím velké problémy. Minout jsme nemohli ani nejzajímavější oznámení nové hry v uplynulém týdnu v podobě Civilization: Beyond Earth a na závěr se naše trojice rváčů pustila do právě vycházející akce War of the Vikings.

Audio verzi Fight Clubu 175 si můžete stáhnout/poslechnout pod tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je vám k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články