Fight Club #139 HD: Volej Olej
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #139 HD: Volej Olej

18. 7. 2013 20:36 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Na videozáznamu podcastu Fight Club #139 uvidíte a uslyšíte, jak jsme si připomněli právě dokončovanou kombinaci akce, RPG a strategie Divinity: Dragon Commander, jak jsme se zamysleli nad přáním výrobce distribuovat virtuální brýle Oculus Rift v ideálním případě zdarma, a jak jsme probrali průlom v nahlížení US úřadů na profi hráče League of Legends.

Ještě než jsme se vrhli na opravdu bohatou zásobu vašich dotazů z mailu i chatu, potažmo na soutěž o triko Destiny, tak jsme prodiskutovali program Pipeline od Valve, v jehož rámci by se středoškoláci měli učit vývoji her. Sluší se také dodat, že podcastem vás provázel Pavel Dobrovský, který komandoval Petra, Lukáše a našeho hosta - Honzu „chalanwejk“ Olejníka, jenž si neodpustil řadu trefných poznámek. Uvidíte sami na záznamu v článku.

...

Jestli si pustíte podcast #139 na videu nebo jako audio v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články