Fight Club #113 HD: Ženy z polygonů
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #113 HD: Ženy z polygonů

19. 1. 2013 10:59 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

V sedačce pro hosta jsme ve Fight Clubu #113 uvítali Zuzanu Kostićovou, aby nám pověděla něco o roli žen ve hrách, respektive vyjádřila se k několika otázkám na téma "ženy a hry". Samozřejmě to celé zjednodušujeme, ale pokud jste viděli videozáznam přednášky, kterou měla Zuzana na letošní GDS, tak víte, o čem je řeč. Pokud jste ji neviděli, tak byste to měli napravit.

 

...

 

Dále jsme se bavili o propuštění dvou českých vývojářů z řeckého vězení, představili jsme si projekt Wildman Chrise Taylora, probrali jsme spekulace okolo PlayStation 4, zaslzeli jsme nad zrušeným projektem Half-Life 2: Episode 4 od Arkane a nakonec jsme si dali představení projektu Disney Infinity. A pozor, krom Pavla, Lukáše a Petra se ve Fight Clubu #113 po dlouhé době zase ukázal Muž s cigaretou. To je zcela objektivní důvod, proč videozáznam Fight Club #113 sledovat :)

Jestli si pustíte podcast #113 na videu nebo jako audio v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články