Zvolte barvu bonusu ke kompletní edici Might and Magic: Heroes IV
zdroj: tisková zpráva

Zvolte barvu bonusu ke kompletní edici Might and Magic: Heroes IV

21. 2. 2013 13:09 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Příští týden, 28. února, vychází samostatný datadisk Shades of Darkness pro Might and Magic: Heroes VI a společně s tím i kompletní edice M&MVI, která nabídne původní vylepšenou hru, všechny bonusové mapy a předměty, všechny adventure packy, soundtrack ke hře a samozřejmě i samotný datadisk se vším, co obsahuje (viz v článku).

Český distributor hry, společnost Playman, bude kompletní edici v české lokalizaci vydávat také, a pro ty, co si ji předobjednají, připravil „dárek“ navíc – šálu. Není to klasický herní bonus, ale proč ne. Na zimu se hodí, zvlášť když momentálně mrze docela solidně. Zatím však není rozhodnuto, jaké barvy ona šála bude a právě s tím můžete Playmanům pomoci. Pokud o předobjednávce kompletní edice přemýšlíte a bez šály nemůžete žít, můžete se svým hlasem na volbě barvy podílet. Stačí přejít na tuhle stránku a vybrat si.

Pokud jde o samotný datadisk Shades of Darkness, tak přinese novou frakci Dungeon vedenou temnými elfy, které si dosytosti užijete ve dvojici zbrusu nových kampaní. Připomenout si datadisk můžete skrze trailer, svou volbu ohledně barvy šály k předobjednávce kompletní edice můžete učinit tady.

Nejnovější články