Zlatokopeckou strategii 1849 rozšíří datadisk o stříbrné horečce
zdroj: tisková zpráva

Zlatokopeckou strategii 1849 rozšíří datadisk o stříbrné horečce

17. 9. 2014 17:15 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Budovatelská strategie 1849 sice lákala neotřelým tématem zlaté horečky, ale výsledné provedení zůstalo za očekáváním (viz recenze). Tvůrci nicméně provedli na hře dodatečné úpravy, jako je třeba spuštění sandboxového módu, a nyní se tato westernová strategie dočkala rozšíření s názvem 1849: Nevada Silver.

Tematicky se v datadisku přesuneme do Nevady, kde v roce 1859 vypukla takzvaná Comstockova stříbrná horečka. V rámci rozšíření, které už vyšlo a na Steamu stojí 4 eura, dostanete šestici nových scénářů a samozřejmě i sandbox mód. Jelikož se expanze odehrává v jiné době a na jiném místě než základní hra, můžeme se těšit i na nové budovy, doly a využitelné zdroje.

Kromě toho se v rámci 1849: Nevada Silver objeví i obchod a transport surovin využívající železniční dopravu. Datadisk navíc nevychází jen na PC, ale i na Mac a tabletové verze pro Android a iPad. V mobilních verzích je k dispozici jako nákup v rámci aplikace a vyjde na dvě eura. iOS verze datadisku bude vlastně dostupná až v blízké době, jen co projde schvalovacím procesem Apple.

zdroj: Archiv

Nejnovější články