Zítra vychází demo FIFA 17 - nabídne 12 týmů, 3 stadiony a ukázku příběhového režimu
zdroj: Vlastní foto autora

Zítra vychází demo FIFA 17 - nabídne 12 týmů, 3 stadiony a ukázku příběhového režimu

12. 9. 2016 12:02 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Fanoušci série PES se demoverze ročníku 2017 dočkali před koncem srpna, hráči série FIFA se dočkají zítra (13. září). Demo vyjde pro PC, PS4, Xbox One, PS3, X360, nabídne 12 klubů, tři stadiony a hlavně možnost vyzkoušeti si v kůži Alexe Huntera úvodní fáze nového příběhového módu.

Nabídka týmů v demoverzi zahrnuje zejména evropské kluby. Konkrétně si můžete v demu zahrát v dresech Manchester United, Manchester City, Chelsea, Real Madrid, Juventus, Inter, Paris Saint-Germain, Olympique Lyon, Seattle Sounders, Bayern Mnichov, Tigres U.A.N.L. a Gamba Osaka.

S uvedenými týmy můžete hrát na třech stadionech včetně CenturyLink (Seattle Sounders), Stamford Bridge (Chelsea) nebo Suita City (japonská Gamba Ósaka), a z herních módů bude k dispozici klasický přátelák, zmíněný příběhový mód a několik miniher, které lze hrát během nahrávání přáteláku. Konkrétně jde o 4 singleplayerové a 3 multiplayerové minihry.

zdroj: Archiv

Výše uvedené ovšem nabídne jenom demo pro PC, PS4 a Xbox One. Verze pro PS3 a X360 se liší tím, že neběží na Frostbite enginu a nenabízí ukázku příběhového režimu. Plná verze hry vyjde 29. září.

Nejnovější články