Zeno Clash II umučí váš počítač ve Framerate aréně
zdroj: tisková zpráva

Zeno Clash II umučí váš počítač ve Framerate aréně

31. 7. 2013 17:35 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Jelikož je Zeno Clash II divná hra (ona byla i jednička), musí mít i divná DLC. Navíc je divné, že tenhle update je zadarmo, protože se to dneska přece nenosí. Do PC verze hry by měly přibýt dvě novinky. Framerate Challgenge je bizarní arénový mód, jehož pravidla jsou jasná. Nesmí vám spadnou FPS pod 25. Surreálně působící nepřátelé se budou spawnovat ve stále rychlejší frekvenci a kromě jejich zabíjení musíte i věřit svému PC, že to utáhne v dostatečné kvalitě.

Divné? Určitě! Zábavné? Podle mě také. Druhou novinkou je už tradičnější záležitost. Colosseum Challenge je mód založený na vlnách nepřátel, které budete likvidovat a vysněným cílem bude finální padesátá vlna. Mezi koly si budete moci koupit nové zbraně a nebo i spojence, a protože jich můžete mít kolik chcete, může se v aréně strhnout pořádná mela.

Kromě toho hra dostane i své vlastní kartičky na Steam, tedy pokud je sbíráte nebo je třeba jen prodáváte. Jak už bylo řečeno, celý update je zdarma, takže tohle je situace, v níž si není nač stěžovat.

...

Nejnovější články