Zaklínačská série je na GOG k dostání s výraznou slevou a to včetně třetího dílu
zdroj: tisková zpráva

Zaklínačská série je na GOG k dostání s výraznou slevou a to včetně třetího dílu

3. 9. 2015 13:41 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Zvláštní to doba, kde tři měsíce po vydání už dostává hra třicetiprocentní slevu. Přesně to je totiž případ Zaklínače 3, který společně s dalšími tituly z této série nyní můžete pořídit na GOG.com s opravdu výraznými slevami, z nichž ta 30% je ještě nejmenší. Celou kolekci tak můžete sehnat za 40 dolarů, tedy pokud by jste ještě žádný z titulů ve své knihovničce neměli.

Co v kolekci najdete a případně můžete kupovat po jednotlivých kusech? První Zaklínač v Enhanced edici za dolar a půl snad už každého, kdo jej ještě nezkusil, přesvědčí ke koupi. Zaklínač 2: Vrahové králů vás vyjde na dolary tři a třetí díl Divoký hon pak stojí dvaatřicet dolarů. Nicméně v kolekci nenajdete jen hlavní trilogii, ale též virtuální adaptaci deskovky Witcher Adventure Game, která vyjde na čtyři a půl dolaru.

GOG tak víceméně dává nabídku, jaká se neodmítá, tedy pokud už dané hry samozřejmě nemáte. Ale třeba je nemá nějaký váš kamarád, příbuzný, náhodný kolemjdoucí… Jde prostě o velmi výrazné slevy, takže nabídka se momentálně v poměru cena/ výkon vystřelila do nebeských výšin a máte tak možnost si doplnit hry, které vám ještě ze zaklínačské série chybí.

zdroj: Archiv

Nejnovější články