World of Tanks nově nabízí československé tanky a plzeňskou mapu
zdroj: tisková zpráva

World of Tanks nově nabízí československé tanky a plzeňskou mapu

16. 12. 2015 12:23 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Tvůrci z Wargaming v srpnu slíbili a v prosinci vydali. World of Tanks v updatem 9.13 rozšíří technologický strom československých tanků, které spadají do lehké a střední třídy. Měly by tedy vyhovovat hráčům, kteří preferují agilní a dobře manévrující stroje. A vedle tuzemských tanků do hry přibyde mapa Pilsen, hratelná v módech Random a Rampage, která je situovaná do prostoru rozbombardované plzeňské Škodovky.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270 zdroj: tisková zpráva

V československém technologickém stromu najdete Tier 9 a 10 tanky Škoda TVP, které disponují skvělou přesností, dostřelem a stabilitou. Strom však obsahuje i experimentální projekty a modifikace jako Tier 7 Konštrukta T-34/100, což je vylepšená verze slavného ruského tanku T-34. Kompletní technologický strom CZ a SK tanků si ostatně můžete prohlédnout na tomto obrázku. Podrobněji jsme o jednotlivých kusech psali v tomto článku, kde najdete informace o nové plzeňské mapě. Její kouzlo prý spočívá především v zastavěném prostoru, kde se musíte proplétat mezi troskami budov a boje se přesunou i do velkých továrních hal.

Sergej Laptenok k „československému“ updatu poznamenal: „S ohledem na bohatou a zajímavou historií tankové technologie jsme si nemohli nechat ujít příležitost dynamické československé tanky do World of Tanks zařadit. Jde o vozidla s mnoha atraktivními vlastnostmi včetně skvělé manévrovatelnosti nebo automatických nabíječů zbraní, což z nich činí lákavou možnost pro všechny hráče.“

World of Tanks je jinak free-to-play hra. Můžete si ji stáhnout na oficiálních stránkách zdarma a rovnou se do pustit do boje - tentokrát i s pořádným patriotickým nadšením.

zdroj: Archiv

Nejnovější články