Vzhůru do vesmíru! Konečně vyšel soubojový modul pro Star Citizen
zdroj: tisková zpráva

Vzhůru do vesmíru! Konečně vyšel soubojový modul pro Star Citizen

4. 6. 2014 17:41 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Původně měl modul Arena Commander pro Star Citizen vyjít už 29. května, ale jak jsme psali, vývojáři se rozhodli kvůli příliš velkým problémům odsunout vydání verze 0.8 o pár dní. Skutečně šlo jen o pár dní, protože neuplynul ani týden a Arena Commander je ke stažení všem hráčům se správným herním balíčkem.

Je třeba si uvědomit, že jde o 0.8 verzi soubojového modulu, což připomíná i Chris Roberts: „Je to jen začátek. Jde o start výrazné snahy tvůrčího týmu směrem k verzi 0.9 a pak 1.0, což bude definitivní verze s mody, mapami a možnostmi slíbenými na PAX. Až bude 1.0 k dispozici, zaměříme se na představení celé komunitě v rámci všeobecného přístupu.“

Arena Commander si můžete stáhnout zde, kde si ale také přečtěte minimální hardwarové požadavky, které se neshodují s předpokládanými nároky plné verze hry. K dispozici je v současné verzi modulu trojice lodí. Pokud ve vašem hangáru parkují lepší kousky, než jaké hra momentálně podporuje, musíte ještě chvíli počkat než se v nich proletíte.

Arena Commander v0.8 podporuje dva herní módy, k nimž časem přibudou další tři. Podrobně jsme však obsah soubojového modulu popisovali v tomto článku a nebudeme se opakovat. Stejně už všichni dávno stahujete a třesete se na své první úspěchy v boji.

zdroj: Archiv

Nejnovější články