Vyražte na sobotní fan akci Change the Disc: Metal Gear Saga
zdroj: tisková zpráva

Vyražte na sobotní fan akci Change the Disc: Metal Gear Saga

20. 9. 2013 16:50 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Více než pětadvacet let už uplynulo od vydání prvního dílu herní série Metal Gear a mezi českými fanoušky je poměrně málo pamětníků, kteří by to zažili. Obavy, že příběh Metal Gear Solid V nebude snadné pochopit, jsou tedy na místě. Komunitní akce Change the Disc: Metal Gear Saga proto přichází jako na zavolanou, a je skvělou příležitostí, jak si své znalosti o světě Metal Gear osvěžit a doplnit.

Sobotní (21. září od 18:00) večer v pražském klubu Krásný ztráty však nebude věnován pouze přednášce o historii osmi Metal Gear her - fanoušci se budou moci zúčastnit tematického kvízu o zajímavé ceny, podívat se na trailery a nevydané cut-scény či zhlédnout krátký fan film. Na programu je také diskuze na téma MG série a konspirační teorie o jejím novém pokračování.

Pořadateli akce Change the Disc: Metal Gear Saga jsou Marcuss (Marek Andráši), Sirall (Michal Červenka) a Prott (Karel Antonín), se kterými se návštěvníci také budou moci setkat.

Máte-li tedy volný večer, zajděte v sobotu 21. září v 18.00 do pražského klubu Krásný ztráty. Vstupné je zdarma, ale kapacita je omezená. Program akce najdete na facebookových stránkách akce.

Nejnovější články