Vymodlili jste si Carmageddon: Reincarnation, máte radost?
zdroj: tisková zpráva

Vymodlili jste si Carmageddon: Reincarnation, máte radost?

1. 6. 2011 12:27 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Na hypotetickou nabídku dalšího dílu v sérii Carmageddon jste v diskusi pod minulým článkem jednohlasně odpověděli: „Jasně, chceme, sem s tím.“ Vývojáři ze Stainless Games to asi slyšeli a na dálku vám odpovídají: „Tak tady to máte!“ Carmageddon: Reincarnation vyjde jako stažitelný titul pro blíže nespecifikované platformy (PSN, XBLA určitě, v PC doufáme) v příštím roce, a přestože detailů je zatím málo, protože se hra nachází v rané fázi vývoje, naváže obsahově i stylově na předchozí díly v sérii, zejména na první dva (za kterými stojí studio Stainless).

"Carmageddon: Reincarnation přinese ten samý černý humor a komicky zpracované násilí, které stálo za úspěchem původních her. Nebudou chybět všechny ty bláznivé power-upy a extrémní destrukce. Dáme si záležet, aby fandové dostali přesně to, co od Carmageddon hry čekají, zatímco mladší generaci necháme ochutnat potěšení z povedené sviňárničky," svěřil se spoluzakladatel studia Neil Barnden pro VG247.

Další informace o hře budou brzy dostupné na homepage, sledovat prý máte i Twitter. Je však třeba poznamenat, že k vydání hry je potřeba i distribuční partner, kterého tvůrci právě aktivně hledají. Držte jim pěsti. Jde o váš Carmageddon!

 

Nejnovější články