V trojdílné DLC kampani pro Sniper Elite 3 musíte zachránit Winstona Churchilla
zdroj: tisková zpráva

V trojdílné DLC kampani pro Sniper Elite 3 musíte zachránit Winstona Churchilla

18. 7. 2014 12:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Nedlouho po vydání Sniper Elite 3 došlo na nevyhnutelné oznámení a představení nového obsahu v podobě DLC. Nejzajímavější je asi nová singleplayer kampaň rozdělená na tři části, která se zabývá zmařením atentátu na britského premiéra Winstona Churchilla. První část DLC už je k dostání na Steamu za 7 euro a na konzolích vyjde velmi brzy. Zbývající dvě části mají vyjít v průběhu léta.

První epizoda s názvem Save Churchill: Part 1 - In Shadows se odehrává po událostech hlavní kampaně Sniper Elite 3, které opět absolvujete v roli Karla Fairburna. Jeho úkolem není nic menšího než odhalit a zhatit chystaný atentát na britského premiéra Winstona Churchilla, ke kterému má dojít před konferenci v Casablance, kde se Churchill potkal s americkým prezidentem Rooseveltem.

zdroj: Archiv

První mise se odehrává v noci ve známém městě Siwa, zbývající dvě části DLC už ale nabídnou úplně nová prostředí a mise včetně mapy, která má být největší v celé sérii. DLC rovněž nabídne nové zbraně, nepřátele či nové typy jednotek, ale zejména jiný styl hratelnosti než základní hra.

Pokud singleplayeru neholdujete a raději střílíte protivníky v multiplayeru, potěší vás Patriot Weapons Pack, který už je k dostání na Steamu společně se zdarma dostupnou multiplayerovou mapou Airstrip.

Během léta tvůrci vydají další tři multiplayerové mapy, všechny zdarma. V galerii se podívejte na několik nových obrázků z první epizody Save Churchill, kterou dále představuje video někde okolo. Zajímat by vás ale mohla i hodinka záběrů z hraní základní hry v podání Pavla a Aleše...

zdroj: Archiv

Nejnovější články