V Shadow Warrior 2 dostanete sedmdesát zbraní a kooperaci pro čtyři hráče
zdroj: tisková zpráva

V Shadow Warrior 2 dostanete sedmdesát zbraní a kooperaci pro čtyři hráče

11. 6. 2015 18:35 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Jak jsme vás dopoledne informovali v bleskovkách, Flying Wild Hog pracují na pokračování úspěšného remaku Shadow Warrior. Nezůstalo ale jen u náznaků, dvojku nyní představují skrze první obrázky a především trailer, přičemž si na E3 budou moci návštěvníci zahrát i demo. Hlavním hrdinou Shadow Warrior 2 bude opět Lo Wang, který se teď živí už jako žoldák. Nic to ovšem nemění na jeho šílených hláškách, nezměrné brutalitě a celkové nadsázce, s níž série přistupuje k akčnímu žánru.

Neznamená to ale, že by Fyling Wild Hog servírovali to samé, jen s jinou číslovkou. V Shadow Warrior 2 dojde hned k několika výrazným změnám. Že zde budou nové zbraně a to jak na blízko, tak na dálku, to by asi každý čekal. Zvláště zbraně na blízko zní dobře, kromě katan zde najde i krátké meče, všechny možné východoasijské čepele i ninjovské spáry. Navíc budete moci veškerou Wangovu výbavu vylepšovat a to jak co do uštědřeného (uchráněného u zbrojí) poškození, tak i dodatečnými speciálními efekty. Mimochodem, jen zbraní zde bude 70 kousků.

Jako pořádná změna v hratelnosti ale zní kooperativní mód, v němž se budou moci až čtyři hráči pustit do porcování, opékání, děrování a dalšího -ání démonů všeho druhu. Společně se budete moci pouštět jak do hlavních misí, tak i vedlejších. Navíc v kooperaci se budou moci jednotliví bojovníci odlišovat vlastními úpravami zbroje a samozřejmě stylem, jímž nepřátele zlikvidují. Kooperace prostě zní jako velmi zábavné rozšíření téhle staromilské akce.

Co ovšem staromilské není, je procedurální tvorba map. Protože se ve hře prolíná náš svět s tím démonickým, takže občas se jinak známá mapa kvůli momentálnímu propojení realit procedurálně změní k nepoznání. Neznamená to tedy, že by se jednotlivé mise samy průběžně generovaly, ale spíše se zdá, že jednotlivé mapy se budou občas proměňovat dle náhodného vzorce. Podívejte se samozřejmě kromě traileru i na první obrázky a vězte, že Shadow Warrior 2 vyjde příští rok na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články