V Party Hard Tycoon budujete noční klub svých snů
zdroj: tisková zpráva

V Party Hard Tycoon budujete noční klub svých snů

19. 8. 2016 18:46 | Novinky | autor: Adam Homola |

V loňském „simulátoru“ masového vraha Party Hard jste měli za úkol vyvraždit všechny návštěvníky nočního klubu. V nově oznámeném titulu Party Hard Tycoon od stejných tvůrců ze studia Pinokl Games a TinyBuild se postavíte do více konvenční role. Stane se z vás provozovatel nočního klubu s cílem vybudovat ten nejlepší klub na světě.

Hosté musí být stoprocentně spokojení, musí tancovat a pít a vy jim k tomu připravíte co nejlepší podmínky. V praxi to znamená vybudování nočního klubu, zvolení tématu akce a správa rozpočtu, od marketingu, přes výbavu, až po baviče.

Důležité je také zvolit vhodné téma jednotlivých akcí. Můžete pořádat halloweenskou párty, podruhé pěnovou akci, retro noc, nebo prostě jen klasické disco. Možností úpravy vašeho podniku jsou spousty, včetně dekorace interiéru, rozmístění baru, sedaček, světel apod.

Datum vydání vývojáři ještě neoznámili, ale do alfatestu se můžete přihlásit pod tímto odkazem. Na vydání, nebo minimálně alfa verzi by se nemuselo snad čekat nijak dlouho, vzhledem k tomu, že návštěvníkům Gamescomu je k dispozici hratelná verze přímo na výstavišti.

zdroj: Archiv

Nejnovější články