V Master of Orion uslyšíte hlasy Marka Hamilla, Troye Bakera či Alana Tudyka
zdroj: tisková zpráva

V Master of Orion uslyšíte hlasy Marka Hamilla, Troye Bakera či Alana Tudyka

18. 2. 2016 13:02 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Wargaming to zjevně myslí se svou novou verzí vesmírné strategie Master of Orion vážně, protože do jeho dabingu zjevně investovali nemalou částku. V rolích vyslanců a vládců jednotlivých státních útvarů uslyšíte výkvět herního dabingu. Jako císař Psilonu a klackonský poradce se představí Troy Baker (The Last of Us) a potká se tu s kolegou z Batman: Arkham City Markem Hamillem, který se po roli Luka Skywalkera stal primárně herní dabingovou hvězdou. V Master of Orion si střihne roli alkarijského císaře.

Kromě Bakera s Hamillem uslyšíte i Nolana Northa (Nathan Drake z Uncharted), Alana Tudyka (Firefly, Defense Grid 2) či Michaela Dorna (Star Trek: Nová generace, StarCraft II: Legacy of the Void), který bude mít roli vypravěče. Je sympatické, že Wargaming šel cestou kvalitních herců uvyklých na herní dabing a ne cestou najmutí známějších filmových hvězd, které ale s hrami nemají tolik zkušeností jako to učinilo třeba Fable III.

Chris Keeling z Wargamingu poznamenává:„Původní Master of Orion si dobyl srdce hráčů skvělou hratelností a bohatým universem, kde každé vaše rozhodnutí mělo následky. Díky tomu, že nám pomohou ti nejikoničtější ze sci-fi, hororových a videoherních dabérů nám umožní toto universum rozvinout do ještě větší míry.“

26. února bude spuštěn early access hry, do nějž se dostanete předobjednáním sběratelské edice na Steamu a GOG. Kromě early accessu za její předobjednávku dostanete v rámci sběratelské edice i původní tři díly série, artbook, retropixelové skiny lodí, soundtrack a exkluzivní hratelnou rasu – Terranský chanát.

Na ukázku z dabingu a představení dalších herců se můžete podívat ve videu níže.

zdroj: Archiv

Nejnovější články