V DLC Crucible pro Grim Dawn vás čeká smrtící aréna s vlnami nepřátel
zdroj: tisková zpráva

V DLC Crucible pro Grim Dawn vás čeká smrtící aréna s vlnami nepřátel

2. 8. 2016 12:57 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Grim Dawn je bezpochyby jedna z nejzábavnějších diablovek za poslední roky (viz recenzi), o čemž svědčí i nedávno dosažená meta půl milionu prodaných kusů. Její v podstatě bezchybné zpracování z hlediska mechanik tak trošku narušuje jen nepříliš dokonalá prezentace světa a příběhu. V tomhle nástupci Titan Questu jde hlavně o boj se silami temnot. Fandy hry tak jistě potěší, že studio Crate Entertainment oznámilo nové DLC s názvem Crucible

Koncept nového rozšíření je velice jednoduchý. Crucible je nebezpečná, pastmi napěchovaná aréna, ve které budete muset přežít tváří v tvář hordám smrtících nepřátel. Pokud budete úspěšní, pochopitelně vás čeká odměna v podobě nového vybavení. Což je mimochodem oblast, ve které Grim Dawn se všemi svými magickými zbrojemi a specializovanými zbraněmi vyniká.

Na celou tu legraci dokonce ani nebudete potřebovat superzkušeného hrdinu na padesáté úrovni. Crucible je všem postavám přístupná od samotného počátku hry, takže si obtížné přežívání v aréně můžete vyzkoušet s nejrůznějšími kombinacemi povolání a schopností. Experimentování asi bude potřeba, protože na vás čekají hned 4 různá rozložení arény spolu se 150 vlnami nepřátel.

zdroj: Archiv

Nemusíte se ale spoléhat jen na sílu svých vlastních paží. V průběhu hry bude možné vylepšovat obranné prvky arény a využívat je ve svůj prospěch. Dobrým výkonem v boji si můžete vysloužit i požehnání a pokud chcete, můžete čelit vládci arény Lokarraovi s pomocí spoluhráčů v kooperačním multiplayeru. Ale ani ve více lidech to nebude procházka růžovou zahradou, zvlášť když se v pozdějších vlnách může zjevit několik bossů najednou!

Grim Dawn: Crucible vychází už zítra a je zdarma pro všechny hráče, kteří hru podpořili během kampaně na Kickstarteru nebo před jejím začátkem.    

Nejnovější články