V akční adventuře Unknown Fate hledáte pojítko mezi dvěma světy
zdroj: tisková zpráva

V akční adventuře Unknown Fate hledáte pojítko mezi dvěma světy

10. 12. 2016 14:27 | Novinky | autor: Adam Homola |

Nedávno představená novinka Unknow Fate od italského studia Marslit Games je zatím asi tak tajemná, jako její „enigmatický“ svět. V něm se najednou objeví hlavní hrdina Richard a o tom, co jej obklopuje moc neví. Vidí podivná stvoření, neznámé artefakty, a ještě divnější lokace. Zároveň ale poznává některá dobře známá místa a věci a vaším cílem je najít pojítko mezi oběma světy.

Jakými herními mechanikami se k tomu dopracujete je zatím nejasné, tisková zpráva definuje Unknown Fate pouze jako akční adventuru z pohledu první osoby, ale více detailů bohužel nenabízí. Zatím jen víme, že Richard se z onoho podivného světa nemůže jen tak dostat zpátky a během hraní tak budete zřejmě řešit nejen pojítko, ale i navrácení věcí do normálu.

Unknown Fate má vyjít ve třetím kvartálu příštího roku na PC, Mac, PlayStation 4 a Xbox One. Na Windows bude hra navíc podporovat virtuální realitu (Oculus Rift, HTC Vive, OSVR). Podpora VR je nicméně volitelná, a tak nebudete VR headset vůbec potřebovat a zahrajete si i bez něj.

zdroj: Archiv

Nejnovější články