V adventuře De-Void řešíte tajemství opuštěné kolonie na cizí planetě
zdroj: tisková zpráva

V adventuře De-Void řešíte tajemství opuštěné kolonie na cizí planetě

15. 8. 2016 16:31 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Jestli nás počítačové hry něco naučily, pak je to fakt, že zakládat kolonie na vzdálených planetách není dobrý nápad. Buď vás tam dostanou vetřelci, nebo síly pekelné, anebo prostě bez vysvětlení zmizíte z povrchu nezemského jako v nové mysteriózní adventuře De-Void.

Hlavní hrdinka Elizabeth Woolgatherová má na poměry herních protagonistů hodně netradiční zaměstnání – je specialistkou na lidské zdroje, neboli „HR manažerkou“. Chudinka asi nebude zrovna ve svém živlu, protože na planetě Ancyra byly veškeré lidské zdroje záhadně vyčerpány. Kam se všichni kolonisté poděli, co objevili pod povrchem planety a proč se některých z nich zmocňovalo šílenství?

Na všechny tyhle otázky bude třeba najít odpověď v klasické adventuře z pohledu první osoby. Můžete se procházet po základnách, podzemích, pouštích a džunglích. Budete nacházet předměty, sledovat videa, dešifrovat záznamy, a to všechno možná poodhalí roušku pořádně děsivého tajemství. V pátrání vám pomůže Wilco, protokolární jednotka řízená umělou inteligencí. Ale kromě ní to asi bude hodně osamělá procházka tichým světem.

De-Void vypadá jako hra, která by měla uspokojit všechny sci-fi detektivy ochotné kvůli vyřešení zapeklité záhady vydržet i nějaký ten hororový moment. Protože na téhle planetě něco číhá. Co, to můžete zjistit už 2. září, kdy hra vychází.

zdroj: Archiv

Nejnovější články