Úspěšná konzolová akce Helldivers od tvůrců Magicka vyjde v prosinci i pro PC
zdroj: tisková zpráva

Úspěšná konzolová akce Helldivers od tvůrců Magicka vyjde v prosinci i pro PC

9. 11. 2015 13:40 | Novinky | autor: Adam Homola |

Zběsilá konzolová (a handheldová) akce Helldivers vyjde i pro PC, navíc už někdy v průběhu prosince. PC verze bude obsahovat všechny tři doposud vydaná rozšíření: Masters of Galaxy, Turning Up the Heat a Democracy Strikes Back. Hra přejde z konzolí v kompletní podobě, tudíž nebude chybět ani klíčový prvek - kooperativní režim až pro čtyři hráče.

V kooperaci můžete s kamarády ale i cizinci ukázat nepřátelům, co to je demokracie prosazovaná silou. Helldivers tak nabízí singleplayer, multiplayer a kooperativním režim v lokální i online podobě.

"Jsme nadšení, že vydáváme Helldivers i na PC. Je to naše čtvrtá hra a vyjde nyní na platformě, na které jsme jako vývojáři začínali. Udělali jsme vše proto, aby hra na PC působila nejlíp, jak je to jen možné. Máte k dispozici široké možnosti nastavení grafiky, možnost si změnit nastavení kláves a přídavek v podobě textového chatu. Doufáme, že očekávání PC hráčů naplníme," napsal v tiskové zprávě šéf vývoje a šéf studia Arrowhead Johan Pilestedt.

zdroj: Archiv

Arrowhead Game Studios mají krom Helldivers na kontě populární fantasy hru Magicka. Možná tak není náhodou, že v hrubém konceptu hratelnosti je Magicka vlastně Helldivers docela dost podobná. Zajímavé také je, že hru na Steamu vydává PlayStation Mobile. PC hráči se přitom mají na co těšit, z naší recenze si hra z dubna letošního roku odnesla solidní sedmičku.

Nejnovější články