Update: Mass Effect 2 zdarma za koupi Dragon Age II
zdroj: tisková zpráva

Update: Mass Effect 2 zdarma za koupi Dragon Age II

5. 4. 2011 16:22 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Update - Proč vám včera některé linky nefungovaly? Protože se ukázalo, že celá akce začíná až dnes (5. března) a byla oznámena s jednodenním předstihem.

Původní zpráva - Můžete to vnímat jako odměnu fanouškům série Dragon Age, jako snahu nakopnout ještě jednou prodeje druhého dílu, nebo jako pokus o rozšíření hráčské základny série Mass Effect před letošním třetím dílem. Ať už si však ze třech možností vyberete kteroukoli, nemění to nic na faktu, že dostat zadarmo Mass Effect 2 za koupi Dragon Age II je prostě solidní nabídka.

Všichni majitelé legálně zakoupené verze Dragon Age II si nyní mohou po celý duben stáhnout zdarma PC verzi Mass Effect 2. A neplatí to jenom pro ty, co už si DAII koupili, ale i pro ty jedince, kteří si hru koupí během dubna. Je trošku škoda, že se rozdává pouze PC verze ME2, když hra vyšla i na PS3 a X360, ale tam by asi byly problémy se Sony či Microsoftem. Darovanému koni však na zuby...ale vždyť to znáte. Postup, jak si ME2 zdarma stáhnout, je do detailu popsán na bio-world.cz, odkud ho přebíráme a najdete ho po rozkliku v článku společně s videem, které bylo při této příležitosti vydáno.

zdroj: Archiv

Jak aktivovat ME2 zdarma přes kopii Dragon Age II (pozor některé linky ještě BioWare evidentně nezprovoznili):

- aktivujte Online Pass, který jste obdrželi při zakoupení Dragon Age II (kód pro The Black Emporium)

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

- začněte hrát a připojte se na server pomocí svého EA účtu nebo si založte nový, pokud ho stále nemáte

- navštivte stránku http://social.bioware.com/me2offer/ a zalogujte se ke stejnému účtu

- zadejte svůj Online Pass, potvrďte a zobrazí se vám kód pro Mass Effect 2.(Podle autorů akce byste měli zadat Online Pass až 72 hodin poté, co ho aktivujete – týká se nových majitelů DAII.)

- nyní zapněte EA Download Manager (ke stažení na http://www.ea.com/1/download-manager), opět se přihlašte ke stejnému účtu a napravo vedle Vítejte, XXX klikněte na Uplatnit herní kód (viz screenshot napravo)

- zde vložte kód, co jste obdrželi po zadání Online Pass na Social BioWare a můžete stahovat

- po dokončení downloadu se hra instaluje rovnou přes EADM a k výběru je také česká lokalizace.

Co dělat, pokud už jste Online Pass aktivovali dříve, ale ztratili jste ho? Také pokračujte na stránku http://social.bioware.com/me2offer/ a vyberte Lost My Code. Systém automaticky ověří, zda jste provedli aktivaci dříve a poskytne vám kód pro Mass Effect 2.

Akce platí pouze na PC verzi a kód pro Mass Effect 2 lze uplatit jedině skrze EA Download Manager, a to nejpozději do 1. května 8:59 hodin. Pokud by vás zajímaly FAQ, pokračujte na http://eu.dragonage.com/dragonageii/extra/?id=15743&lang=en

 

Nejnovější články