Ubisoft vydá Assassin's Creed Anthology pro PS3 a X360
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft vydá Assassin's Creed Anthology pro PS3 a X360

7. 11. 2012 15:26 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Assassin's Creed III je za námi a přichází logicky čas, kdy se začnou objevovat souhrnné...

Assassin's Creed III je za námi a přichází logicky čas, kdy se začnou objevovat souhrnné edice... jako je třeba Assassin's Creed Anthology, která vyjde 30. listopadu pro PS3 a X360 a bude obsahovat všechny hry, tedy Assassin's Creed, Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood, Assassin's Creed: Revelations a Assassin's Creed III. Což samo o sobě dělá pěknou sumu opravdu velkých her pro ty, kteří třeba do rozjetého vlaku nestihli nasednout a nyní o tom uvažují. U nás vyjde antologie za 3799 Kč a bude obsahovat i další bonusy.


Kromě nové krabičky (logické) tu hlavně budou bonusy v podobě DLC. Pro AC II to bude Battle of Forli a Bonfire of Vanities, pro Brotherhood The Da Vinci Disappearance, Trajan Market, Aquaduct a postavy do multiplayeru. Revealtions pak vyjde v Osmanské edici (Ottoman Edition), kde bude DLC The Lost Archive, 3 nové skiny a Vlad the Impaler's Prison. Pro AC III tu pak bude rovnou celý Season Pass, tedy všechna DLC, která k titulu vyjdou.

Ještě než vám nabídneme naši vlastní soutěž o Assassin’s Creed III, co takhle si zasoutěžit s Playmanem o nabušené PC? Navíc nemusíte odpovídat na žádné otázky, soutěžit se bude hraním této speciální karetní hry. Pokud budete dobří, výhra vás nemine!

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články