Ubisoft chystá mobilní remake Prince of Persia 2
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft chystá mobilní remake Prince of Persia 2

12. 4. 2013 10:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Po novém velkém Princi z Persie pro konzole a PCčka zatím není ani vidu ani slechu, ale fanoušky série a hlavně pamětníky Ubisoft jistě potěší. Nově totiž oznámil předělávku druhého dílu, Prince of Persia 2: The Shadow and The Flame. Jedničku jsme jistě hráli všichni, nebo ti mladší z nás o ní minimálně slyšeli. Kolik z nás ale hrálo dvojku? Pokud vám pokračování legendární jedničky v roce 1993 uniklo, budete moct herní mezeru za nedlouho zalepit na odpovídajících mobilních zařízeních.

Ubisoft pro remake dvojky slibuje přepracované ovládání, vylepšenou grafiku a hratelnost. Chybět samozřejmě nebude pět známých prostředí, přepracovaných do moderní grafiky, 15 úrovní, elementální síly, tři typy útoků a přes 25 zbraní se speciálními schopnostmi. Aby toho nebylo málo, tak přibudou i noví nepřátelé. Prince of Persia: The Shadow and The Flame (remake nebude mít v názvu tu dvojku) mají na svědomí vývojáři ze studia Ubisoft Pune, kteří loni vydali Prince of Persia Classic HD na iOS a Android.

...

V remaku dvojky si budete moct vybrat, jestli budete prince ovládat pomocí virtuálních páček nebo jen adventurně ťuknete a princ se na dané místo poslušně přesune. Ubisoft zatím bohužel neoznámil datum vydání. V tiskové zprávě a traileru prozradil jen to, že hra vyjde na smartphony a tablety brzy. Bude zajímavé sledovat, co udělá Ubisoft s princem příště. Nová velká hra na nadcházející generaci konzolí, nová mobilní hra nebo dojde snad i na remake nepříliš populární trojky?

Nejnovější články