Tvůrci Smite představili svůj další titul – multiplayerovou akci Paladins
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Smite představili svůj další titul – multiplayerovou akci Paladins

4. 8. 2015 13:55 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Hi-Rez Studios, vývojáři stojící například za akcemi Tribes: AscendGlobal Agenda, či nedávné MOBA Smite, představili svůj další titul. Tím je Paladins, týmová a na plnění cílů zaměřená multiplayerová free-to-play akce s prvky her karetních i strategických. Podívat se můžete na první video odhalující nejen prémiové záběry přímo ze hry, ale které především nabízí pohled do zákulisí vývoje, který běží už rok. K dispozici je také nově spuštěná oficiální stránka, jež odhaluje něco málo informací o jednotlivých hrdinech hry.

Základní premisou Paladins je týmový boj, ve kterém se dva týmy pustí do boje o nadvládu nad kontrolními stanovišti rozesetými na mapě, přičemž hlavní úkol je zničit základnu protivníka. Každá z postav pak dostane do vínku speciální schopnosti, sadu karet odemykající další schopnosti a vlastnosti, jednu primární zbraň, a konečně také unikátního mounta, tedy jízdní potvoru, která urychlí pohyb po bojišti.

Producent hry Mick Larkins zmiňuje, že Paladins jsou srdcovkou od samotného počátku vývoje a slibují být velmi svižnou a okamžitě přístupnou akcí. Na bližší detaily si ještě budeme muset počkat – prozatím se níže můžete podívat na video. Hra se v hratelné podobě představí v rámci Gamescomu a těšit se na ni ovšem budeme moci nejdříve příští rok. Již nyní si však můžete na oficiálních stránkách předběžně zažádat o vstup do bety.

Nejnovější články