Titanfall: Frontline nabídne charakteristické prvky Titanfalu v podobě karetní hry
zdroj: tisková zpráva

Titanfall: Frontline nabídne charakteristické prvky Titanfalu v podobě karetní hry

13. 9. 2016 12:06 | Novinky | autor: Adam Homola |

Segment trhu s karetními hrami se musí připravit na dalšího konkurenta, tentokrát laděného do sci-fi a plného velkých robotů. Respawn Entertainment totiž společně s Nexonem a studiem Particle City připravují karetní hru pro mobilní zařízení s názvem Titanfall: Frontline. Hra vyjde letos podzim, bude k dispozici zdarma a půjde prý o věrné přenesení všech unikátních prvků Titanfall série do formátu mobilní karetní hry.

K hraní Titanfall: Frontline ale nemusíte ani jednu ze dvou "velkých" her v sérii znát nebo vlastnit. Jde o samostatnou hru, která se odehrává ve stejném světě. Ujmete se v ní role brigádního velitele a rozdáte si to s jinými hráči v reálném čase. Chybět tedy nebudou ani piloti, titáni, IMC, Militia a taktické Burn Cards.

Vedle možnosti přivolat si na board titána můžete ve hře využívat i parkour, Rodeo Burn Card a nepřátelské titány půjde klasicky zabít. Jak přesně bude třeba v karetní hře fungovat parkour, zatím nevíme. Vývojáři zveřejnili jen několik obrázků - na trailer a detailní informace si musí zájemci počkat.

Vývojáři ze studia Particle City nicméně slibují, že Titanfall: Frontline nabídne, stejně jako Titanfall hry, intenzivní, rychlý a předloze věrný zážitek. Při hraní tak musíte přemýšlet o taktice, protože se můžete hnát třeba za rychlým přivoláním výsadkové lodi, vsadit na lehké titány i piloty a zkusit nepříteli způsobit rychlé poškození, nebo se naopak zabarikádovat za defenzivní jednotky, podpůrný personál a tím nepřítele „unavit“.

Podle Nexonu nemá být Titanfall: Frontline poslední mobilní hrou ze známého sci-fi univerza. Respawn Entertainment se s korejsko-japonským vydavatelem dohodli na produkci a vydání hned několika mobilních her s tím, že celou iniciativu vykopne letos na podzim právě Frontline. Co bude následovat, uvidíme v následujících měsících.

Nejnovější články