Tekken 7 poběží na Unreal Engine 4, ale zatím neznáme platformy
zdroj: tisková zpráva

Tekken 7 poběží na Unreal Engine 4, ale zatím neznáme platformy

14. 7. 2014 10:07 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Oznámení dalšího dílu kultovní bojovky Tekken neproběhlo podle plánu, který s představením hry počítal až během ComicConu ke konci července. V souvislosti s bojovkovým trunajem EVO 2014 ovšem omylem vyšlo video, v němž Kacuhiro Harada o Tekken 7 hovoří, což jakékoli původní plány poslalo k šípku. Sympatické je, že Bandai Namco nedělala mrtvého brouka a vývoj Tekken 7 potvrdila, respektive jej potvrdil přímo Harada.

Tekken 7 poběží na Unreal Engine 4, ale momentálně není jasné, na jakých platformách hra vyjde. Původně se hovořilo o vydání pro X360 a PS3, což by ale v dnešní době nebylo příliš logické. Kde jinde, než na nových konzolích by měla hra vyjít a využít jejich výkonového potenciálu?

Gematsu ovšem cituje Haradu z původního a nyní již nedostupného videa: „S Unreal Engine 4 můžeme dosáhnout vizuální kvality očekávané od next-gen konzolí.“ Vyjádření naznačuje, že hra vyjde na PS4 a Xbox One, ale jde o citaci z druhé ruky a rozhodně ji nelze pokládat za oficiální oznámení platforem. Více se tedy dozvíme až 25. července, kdy Bandai Namco hru představí během ComiConu v San Diegu.

Zajímavá je ještě jedna věc. Harada je producentem celkem tří her a jednu z nich měl na EVO 2014 oznámit - rozhodně ale nešlo o Tekken 7. Co tedy Bandai Namco ještě chystá a bylo vhodné k představení na EVO 2014?

zdroj: Archiv

Nejnovější články