Update pro Take on Mars přinesl budování marťanské kolonie
zdroj: tisková zpráva

Update pro Take on Mars přinesl budování marťanské kolonie

16. 4. 2014 14:06 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Mezi nejlákavější early access projekty na Steamu patří bezesporu Take on Mars od Bohemia Interactive. Před časem jsme psali, že hru brzy rozšíří první větší datadisk s názvem Expedition One, který se má obsahově věnovat práci prvních kolonistů na Rudé planetě. Budoucí čas už ale není na místě, protože první část Expedition One vyšla včera.

Pokud jste nezachytili oč jde, nastražte své scifistické uši. V roli astronautů-pionýrů se dostanete na Cydonia Mensae, první oblast, kde spravujete zásoby a pomocí 3D tiskárny vyrábíte součástky, které vám následně poslouží při konstrukci vašeho marťanského obydlí skrze Habitat Construction System.

tom zdroj: tisková zpráva

Další update by měla Bohemia Interactive vydat v květnu a v jeho rámci bude představena extrakce a přenos různých surovin, simulace natlakování habitatu a životní funkce vašeho astronauta. Samotná Cydonia Mensae má 8x8 kilometrů a můžete po ní prohánět v příslušných vozítkách.

De facto se tak Take on Mars rozdělí na dvě části kampaně - jedna je o průzkumu a ježdění po Marsu s pomocí dálkově řízených vozítek a druhá nabídne expedici s lidskou posádkou, která přinese další výzvy. Jelikož jde ale stále o early access, obsah tvůrci dávkují postupně. Pokud chcete počkat na naditější update v květnu, máme pro vás alespoň nové obrázky z Expedition One.

tom zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články