Svérázná adventura Rusty Lake: Roots 20. října naváže na první díl
zdroj: tisková zpráva

Svérázná adventura Rusty Lake: Roots 20. října naváže na první díl

19. 10. 2016 16:37 | Novinky | autor: Adam Homola |

Adventura Rusty Lake Hotel z ledna letošního roku se ještě tento rok dočká pokračování. Rusty Lake: Roots vyjde 20. října a vedle Steamu (Windows, Mac) si ji zahrajete i na mobilních platformách. V jádru půjde opět o podivnou adventuru s klidnými, ale zároveň i velmi temnými momenty. Život Jamese Vanderbooma se radikálně změní ve chvíli, kdy si na zahradě zasadí jedno zvláštní semínko.

Vanderboom momentálně přebývá v domě, který zdědil a zřejmě v něm nebude všechno v úplném pořádku. Vývojáři ze studia Rusty Lake toho o zápletce Roots mnoho neodhalili, což je ale vzhledem ke specifické nátuře prvního dílu možná dobře.

Prozatím vám tak musí stačit informace, že Rusty Lake: Roots je point and click adventura s přístupnou hratelností, ale postupně se zvyšující obtížností, spoustou puzzlů a unikátním příběhem. V něm si totiž prožijete začátek i konec života několika postav a vybudujete si vlastní rodokmen.

Hra nabídne přes 33 úrovní, což z ní činí ještě větší projekt, než jakým byl první díl. Každá z úrovní vám její průchod navíc obohatí o vlastní písničku a její variace. Rusty Lake: Roots vás vyjde jen na 3 eura a od zítřka ji najdete na Steamu, itch.io, Androidu a iOS.

zdroj: Archiv

Nejnovější články