Střílečka Beyond Enemy Lines dostala zdarma misi na letišti
zdroj: tisková zpráva

Střílečka Beyond Enemy Lines dostala zdarma misi na letišti

8. 3. 2017 14:17 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Jak vás už v prosinci informoval Aleš, stealth střílečka Beyond Enemy Lines se svou kampaní na Kickstarteru sice neuspěla, ale vývojář Daniel Wengenroth zatnul zuby a hru přesto dokončil. Odhodlání mu zjevně zůstává i nadále. Všichni majitelé hry totiž dnes zdarma obdrží nový update opravující chyby, přidávající titulky i možnosti, a dokonce přinášející celou misi s názvem Vojenské letiště.

Kdybyste si náhodou nevzpomínali, v Beyond Enemy Lines máte za úkol infiltrovat nepřátelské pozice, nevzbudit poplach a jako nikým neviděný stín splnit svůj úkol. To samé platí i v nové, prý přibližně hodinu dlouhé misi. Váš cíl je držený v zajetí na titulním přísně střeženém letišti, kam musíte vniknout, svůj kontakt osvobodit a následně hodně rychle vypadnout, než si toho někdo všimne.

zdroj: Archiv

Nová mise vypadá podle traileru dobře, a to, že Daniel za svou tvrdou práci nechce zaplatit, působí trochu nespravedlivě. Kdybyste mu přece jen chtěli pomoci s dalším vývojem, na Steamu si za necelá 2 eura (teď z nějakého nepochopitelného důvodu se slevou 25 %) můžete zakoupit tzv. „Donation DLC“. Sice za něj nedostanete vůbec nic krom dobrého pocitu, ale krom něj vás může hřát i fakt, že další update s novou misí je naplánován na konec března. Beyond Enemy Lines u Valve v krámě pořídíte za 19 euro.

Nejnovější články